Mon compte
+33 (0)2 51 20 41 94 Service réservations du lundi au vendredi 9h-13h et 14h-18h

CAMP'ATLANTIQUE

12 campings 3, 4 et 5 étoiles et un village vacances implantés dans des lieux touristiques d'exception : la Loire-Atlantique, la Vendée, l'Ile de Ré, l'Ile d'Oléron, la Dordogne, les Landes, le Roussillon et l'Île-de-France. Animations et services garantis d'avril à septembre*.

VOORZIENINGEN

Voorzieningen op camping Les Peupliers

Kom van april t/m september genieten van een verwarmd buitenzwembad met waterglijbaan voor gegarandeerd waterplezier. De allerkleinsten vermaken zich in het pierenbad met waterspelen, terwijl de volwassenen liever ontspannen op de ligstoelen of in de jacuzzi. Voor uw welzijn kunt u ook terecht in de sauna en hamam die de hele dag gratis toegankelijk zijn.

Ontdek ook onze levensmiddelen- en restauratieservice met bar, restaurant, snackbar/afhaal en minisupermarkt. Er zal u aan niets ontbreken, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie onder de zon… van april t/m september.

Maak gebruik van uw vakantie op de camping om weer te gaan sporten, dankzij het multisportterrein (voetbal, basketbal, volleybal), het strandvolleybalterrein, het jeu-de-boulesterrein, de fitnesszaal, enz. Camping Les Peupliers op Ile de Ré is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u genieten van uw welverdiende vakantie.

Enkele andere voorzieningen ter plaatse: wifi op de hele camping, fietsverhuur, wasserette, sanitaire voorzieningen en extra voorzieningen (babyset, televisie, enz.) voor een zeer aangenaam verblijf.