Mon compte
+33 (0)2 51 20 41 94 Service réservations du lundi au vendredi 9h-13h et 14h-18h

CAMP'ATLANTIQUE

12 campings 3, 4 et 5 étoiles et un village vacances implantés dans des lieux touristiques d'exception : la Loire-Atlantique, la Vendée, l'Ile de Ré, l'Ile d'Oléron, la Dordogne, les Landes, le Roussillon et l'Île-de-France. Animations et services garantis d'avril à septembre*.

SPORTEN

Word actief tijdens de vakantie

Maak gebruik van hoogwaardige voorzieningen die geopend zijn van april t/m september. Wij bieden u een ruime keuze om ook tijdens uw vakantie aan uw conditie te werken.

Op camping Les Peupliers op Ile de Ré kunt u op elk moment van de dag terecht op het multisportterrein voor voetbal-, basketbal-, handbal- en volleybaltoernooien. Deel nieuwe ervaringen met uw vrienden of buren op het strandvolleybal- en het jeu-de-boulesterrein. Ook staan er pingpongtafels tot uw beschikking.

Profiteer van uw campingvakantie om te ontspannen en voor uzelf te zorgen. Een fitnesszaal met diverse apparatuur staat tot uw beschikking, waaronder een fiets, een roeitrainer, een loopband en gewichten. U heeft er van april t/m september de hele dag vrije toegang toe. Of wat dacht u van de dag ’s ochtends te beginnen met sporten?

Uw kinderen kunnen zich ondertussen vermaken op het speelterrein met de glijbaan, de schommelbank en het luchtkussen.