Mon compte
+33 (0)2 51 20 41 94 Service réservations du lundi au vendredi 9h-13h et 14h-18h

CAMP'ATLANTIQUE

12 campings 3, 4 et 5 étoiles et un village vacances implantés dans des lieux touristiques d'exception : la Loire-Atlantique, la Vendée, l'Ile de Ré, l'Ile d'Oléron, la Dordogne, les Landes, le Roussillon et l'Île-de-France. Animations et services garantis d'avril à septembre*.

VOORZIENINGEN

Voorzieningen op camping La Pergola in Languedoc-Roussillon

Op camping La Pergola in Languedoc-Roussillon kunt u van april t/m september een duik nemen in ons verwarmde buitenzwembad van 150 m2 voor waterplezier gedurende het hele seizoen. Maak plezier op onze waterglijbaan, terwijl uw kinderen zich vermaken met de waterspelen in het verwarmde en speciaal voor hen ingerichte pierenbad. Doe samen met vrienden of met het hele gezin nieuwe energie op en ontspan op de ligstoelen aan de rand van het zwembad.

Ontdek ook onze levensmiddelen- en restauratieservice met bar, restaurant, snackbar/afhaal en minisupermarkt. Er zal u aan niets ontbreken, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie onder de zon… van april t/m september.

Maak gebruik van uw vakantie op de camping om weer te gaan sporten, dankzij het jeu-de-boulesterrein, het speelterrein, enz. Camping La Pergola is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u genieten van uw welverdiende vakantie.

Enkele andere voorzieningen ter plaatse: wifi op de hele camping, fietsverhuur, wasserette, sanitaire voorzieningen en extra voorzieningen (babyset, televisie, enz.) voor een zeer aangenaam verblijf.