Mon compte
+33 (0)2 51 20 41 94 Service réservations du lundi au vendredi 9h-13h et 14h-18h

CAMP'ATLANTIQUE

12 campings 3, 4 et 5 étoiles et un village vacances implantés dans des lieux touristiques d'exception : la Loire-Atlantique, la Vendée, l'Ile de Ré, l'Ile d'Oléron, la Dordogne, les Landes, le Roussillon et l'Île-de-France. Animations et services garantis d'avril à septembre*.

Languedoc-Roussillon

Natuur

Er zijn ontelbaar veel dingen te zien en te beleven in de regio Languedoc-Roussillon. Met zo’n 320 dagen zon per jaar heeft u tijdens uw vakantie gegarandeerd mooi weer. Stranden, rotsachtige kreken en vissers- en jachthavens volgen elkaar op langs de Catalaanse kuststrook. Bovendien kunt u slechts een paar kilometer verderop al genieten van de bergen. Bewonder de uitgestrekte natuurgebieden met zijn vele valleien en meren op grote hoogte, en ontdek het prachtige decor van Pic du Canigou. De wijngebieden van Languedoc-Roussillon, de groentetuinen en de fruitbomen laten de regio stralen dankzij hun mediterraanse kleuren.

 

Vrije tijd

Maak een tocht te voet, op de fiets of te paard en bewonder de sprookjesachtige landschappen langs de kust: het natuurreservaat Mas Larrieu, het wandelpad langs de kuststrook, het natuurgebied Cerbère-Banyuls... Misschien verkiest u de rust van de natuur en slaat u liever een balletje op een van de vele golfbanen. Tussen de zee en de bergen vindt elke sportieveling wel iets van zijn gading. Ook op het water is er genoeg te beleven; van rustige boottochtjes op zee tot duiken en jetski.

 

Gastronomie

Uw verblijf is het gedroomde excuus voor het proeven van heerlijke en smaakvolle gerechten. Ontdek typische Catalaanse producten, zoals olijven en tapenade, aioli, gamba’s, ansjovispasta, zeekat in saus, cassoulet en Pélardon. Om uw smaakervaring op aangename wijze af te sluiten, kunt u de gariguette-aardbeien nemen die gekweekt worden op ’s werelds mooiste boomgaarden. Smeltende rousquilles en fougassebrood maken ook deel uit van de menukaart. En als u dan toch bezig bent, neem er dan gelijk een heerlijke wijn bij. De kwaliteitsvolle druivenrassen van het regionale wijngebied, dat de op een na grootste exporteur is van de hele wereld, bieden u een heel scala aan wijnen: Coteaux du Languedoc, Côtes du Roussillon, Minervois, Saint-Chinian en Fitou. 

Maak een feestje van uw maaltijden en aperitieven en geniet er vooral van; het is tenslotte vakantie.