Mon compte
+33 (0)2 51 20 41 94 Service réservations du lundi au vendredi 9h-13h et 14h-18h

CAMP'ATLANTIQUE

12 campings 3, 4 et 5 étoiles et un village vacances implantés dans des lieux touristiques d'exception : la Loire-Atlantique, la Vendée, l'Ile de Ré, l'Ile d'Oléron, la Dordogne, les Landes, le Roussillon et l'Île-de-France. Animations et services garantis d'avril à septembre*.

ACCOMMODATIES

Camping Signol op Ile d'Oléron biedt een ruime keuze aan comfortabele accommodaties voor 3 tot 12 personen. Stacaravanschalets, bijzondere accommodaties (huifkar, Ecolodgetent op palen) of accommodaties voor personen met een beperkte mobiliteit; er wordt altijd rekening gehouden met uw behoeften. Het comfort en welzijn van onze gasten is onze prioriteit: bij ons voelt u zich thuis.

Wij schenken bijzonder veel aandacht aan onze voorzieningen, zodat deze altijd van zeer goede kwaliteit zijn en uw verblijf veraangenamen. Geniet volop van het comfort van een huuraccommodatie: een ruime woonkamer met kitchenette, 2 slaapkamers, badkamer en toilet (gescheiden in sommige huuraccommodaties), en een terras met tuinmeubilair. Gezelligheid gegarandeerd! Vaatwerk, dekens en hoofdkussens zijn ook aanwezig.

Geniet van de eenvoudige geneugten van het leven in de buitenlucht en van uw vakantie midden in de natuur. Haal het maximale uit een authentieke en natuurlijke omgeving in een tent, caravan of kampeerauto. Onze standplaatsen worden met zorg onderhouden en afgebakend voor privacy.