Mon compte
+33 (0)2 51 20 41 94 Service réservations du lundi au vendredi 9h-13h et 14h-18h

CAMP'ATLANTIQUE

12 campings 3, 4 et 5 étoiles et un village vacances implantés dans des lieux touristiques d'exception : la Loire-Atlantique, la Vendée, l'Ile de Ré, l'Ile d'Oléron, la Dordogne, les Landes, le Roussillon et l'Île-de-France. Animations et services garantis d'avril à septembre*.

BIJZONDERE ACCOMMODATIES

Doe in alle rust nieuwe energie op en kies voor authentiek en origineel dankzij ons grote aanbod aan bijzondere accommodaties. Ontdek onze ruime, comfortabele en originele huifkarren en Ecolodgetenten voor een uitzonderlijke en verrassende vakantie.

Wilt u midden in de natuur verblijven? In een Ecolodgetent bent u verzekerd van een comfortabel en ontspannen verblijf. U zult genieten van de kwaliteit, het comfort en de eenvoud. De Ecolodgetent is gemaakt van hout en recyclebaar stof, biedt plaats aan maximaal 5 personen en bestaat uit 2 slaapkamers, kitchenette met gaspitten, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron, vaatwerk, badkamer met toilet, en een terras met tuinmeubilair.

De houten huifkar is een prachtige accommodatie in de openlucht. Ecologie, design en functionaliteit hebben de overhand in deze originele accommodatie voor een avontuurlijk verblijf. Onze huifkarren kunnen maximaal 4 personen verwelkomen en zijn uitgerust met 2 slaapkamers, kitchenette met gaspitten, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron, vaatwerk, badkamer met toilet (gescheiden in sommige huifkarren), en een terras met tuinmeubilair.