Mon compte
+33 (0)2 51 20 41 94 Service réservations du lundi au vendredi 9h-13h et 14h-18h

CAMP'ATLANTIQUE

12 campings 3, 4 et 5 étoiles et un village vacances implantés dans des lieux touristiques d'exception : la Loire-Atlantique, la Vendée, l'Ile de Ré, l'Ile d'Oléron, la Dordogne, les Landes, le Roussillon et l'Île-de-France. Animations et services garantis d'avril à septembre*.

CAMPINGSTANDPLAATSEN

Om er even helemaal tussenuit te zijn, verkiezen de liefhebbers van het ‘echte’ kamperen wellicht het plaatsen van hun tent, caravan of kampeerauto op een van onze comfortabele standplaatsen op camping Signol op Ile d'Oléron. Een bosrijke vegetatie, een schaduwrijke omgeving en een behouden natuur; stelt u zich de geneugten van het openluchtleven aan de Lichtkust eens voor.

Voor een authentieke vakantie beschikt de camping over zeer ruime standplaatsen die aangepast zijn aan uw type uitrusting en waarvan de directe omgeving met zorg is ingericht. Dichtbij of liever verder weg van de sanitaire voorzieningen, het zwembad of de activiteiten; u heeft de keuze uit een rustige of actievere vakantie. U kunt indien gewenst gebruik maken van elektriciteit. Dichtbij vindt u twee sanitairgebouwen (toiletten, douches, wasbakken en babybadje) die voor alle gasten van 7h.00 - 24.00 uur toegankelijk zijn.

Om veiligheidsredenen is het aantal personen op elk perceel beperkt tot 6. De afmetingen zijn verschillend, maar u kunt op elke standplaats ook uw auto kwijt. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 14.00 uur op uw standplaats terecht. U wordt vriendelijk verzocht om op de dag van vertrek de camping vóór 12.00 uur te verlaten.

De camping beschikt over twee sanitairgebouwen met toiletten, douches en wasbakken.

Tarief A : Staanplaatsen voor 2 personen zonder elektriciteit
Tarief B : Tarief A + elektriciteit 
Comfort Plus : Tarief B + water + evacuatie + Pakket Kampeercomfort (1 gasbarbecue, 1 koelkast, 2 strandstoelen, 1 set tuinmeubilair (tafel + 6 stoelen))