Mon compte
+33 (0)2 51 20 41 94 Service réservations du lundi au vendredi 9h-13h et 14h-18h

CAMP'ATLANTIQUE

12 campings 3, 4 et 5 étoiles et un village vacances implantés dans des lieux touristiques d'exception : la Loire-Atlantique, la Vendée, l'Ile de Ré, l'Ile d'Oléron, la Dordogne, les Landes, le Roussillon et l'Île-de-France. Animations et services garantis d'avril à septembre*.

Campingstandplaatsen

Verblijf op camping Bel Air in de Vendée, ontdek de eenvoudige geneugten van het leven en geniet van uw vakantie midden in de natuur. In een tent, caravan of kampeerauto; kies voor het comfort van ruime standplaatsen in een boom- en bosrijke omgeving.

Geniet van een zonnige of schaduwrijke standplaats op een rustige plek of vlakbij de activiteiten. Alle standplaatsen zijn afgebakend met heggen en hebben verschillende afmetingen om te voorzien in uw behoeften. U kunt indien gewenst gebruik maken van elektriciteit. Dichtbij vindt u twee sanitairgebouwen (toiletten, douches, wasbakken en babybadje) die voor alle gasten van 7.00 - 24.00 uur toegankelijk zijn.

Om veiligheidsredenen is het aantal personen op elk perceel beperkt tot 6. De afmetingen zijn verschillend, maar u kunt op elke standplaats ook uw auto kwijt. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 14.00 uur op uw standplaats terecht. U wordt vriendelijk verzocht om op de dag van vertrek de camping vóór 12.00 uur te verlaten.