Mon compte
+33 (0)2 51 20 41 94 Service réservations du lundi au vendredi 9h-13h et 14h-18h

CAMP'ATLANTIQUE

12 campings 3, 4 et 5 étoiles et un village vacances implantés dans des lieux touristiques d'exception : la Loire-Atlantique, la Vendée, l'Ile de Ré, l'Ile d'Oléron, la Dordogne, les Landes, le Roussillon et l'Île-de-France. Animations et services garantis d'avril à septembre*.

Sporten

Wij bieden u een ruime keuze om ook tijdens uw vakantie aan uw conditie te werken.

Maak gebruik van hoogwaardige voorzieningen die geopend zijn van april t/m september. Op camping Bel Air in de Vendée kunt u op elk moment van de dag terecht op het multisportterrein voor voetbal-, basketbal-, handbal- en volleybaltoernooien. Dé gelegenheid voor het maken van nieuwe vrienden en het delen van nieuwe ervaringen. De beachvolley- en jeu-de-boulesterreinen staan garant voor gezelligheid en leuke momenten met uw medevakantiegangers. Ook staan er pingpongtafels tot uw beschikking. Voor leuke gezinsmomenten kunt u terecht op onze midgetgolfbaan die overdag gratis toegankelijk is tegen een waarborgsom (€ 10,-/materiaal).

Kinderen voelen zich de koning te rijk op de glijbaan, de schommelbank, de trampoline en het luchtkussen.

Zorg goed voor uw lichaam in de fitnesszaal (fiets, loopband, gewichten, enz.). Deze is geopend van april t/m september en is een aanvulling op de sportieve activiteiten die u worden aangeboden door de animators.