Mon compte
+33 (0)2 51 20 41 94 Service réservations du lundi au vendredi 9h-13h et 14h-18h

CAMP'ATLANTIQUE

12 campings 3, 4 et 5 étoiles et un village vacances implantés dans des lieux touristiques d'exception : la Loire-Atlantique, la Vendée, l'Ile de Ré, l'Ile d'Oléron, la Dordogne, les Landes, le Roussillon et l'Île-de-France. Animations et services garantis d'avril à septembre*.

L'Aiguillon sur Mer - Vendée

Ligging

Opteer op slechts enkele minuten van La Tranche-sur-Mer voor een kleine, gezellige badplaats: l’Aiguillon-sur-Mer. Dit dorp aan de Atlantische kust ligt verankerd in een ongerepte en zanderige omgeving en trekt tijdens de zomerperiode steeds meer vakantiegangers aan. De typische haven en het centrum maken van dit dorp een vredig oord waar u met z’n tweeën of als gezin volop van uw vakantie kunt genieten. De Pointe d’Arçay is een zeer populaire plek van vakantiegangers en is een bezoek meer dan waard. De natuur heeft hier zijn werk wel op een zeer bijzondere wijze voltooid: een ongerept schiereiland dat zich uitstrekt in de Atlantische oceaan. Stadsliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan La Rochelle, een prachtig stadje met kasseistraten en een aquarium dat 365 dagen per jaar geopend is.

 

Ontdekken

Observeren hoe trekvogels neerstrijken in het natuurgebied van de baai van Aiguillon of lopen te midden van unieke landschappen die uitermate geschikt zijn voor het maken van prachtige wandelingen; keuze te over voor natuurliefhebbers die het natuurlijke en ongerepte erfgoed van deze locatie willen ontdekken. Geniet van een helikoptervlucht boven de Pointe d’Arçay en vergaap u aan dit groene en wilde panorama op enkele kilometer hoogte. Loop langs de eindeloze zandstranden bezaaid met duinen en eindig uw wandeling met een stop in het dorp waarvan de inwoners bekend staan om hun gezelligheid en gastvrijheid. Niet ver daarvandaan staat het kleine pittoreske haventje van de badplaats garant voor leuke gezinsmomenten in een ansichtkaartsetting.

 

Nog meer sport...

Verblijven in l’Aiguillon-sur-Mer betekent ook genieten van vele activiteiten, met name op het gebied van sport en water. Zo kunt u hier leren zeilen, zeilwagenrijden of surfen, terwijl anderen zich op het strand te goed doen aan een potje strandvoetbal of strandhandbal. Het is ook mogelijk om te trainen voor de disciplines van de triatlon die elk jaar plaatsvindt; een evenement dat u niet mag missen. Rustigere sportactiviteiten, zoals vissen en wandelen, zijn ideale activiteiten om contact te houden met de natuur. Als gezin of met vrienden; maak van uw vakantie een uniek moment en geniet optimaal van alles wat er op uw pad komt.