Mon compte
+33 (0)2 51 20 41 94 Service réservations du lundi au vendredi 9h-13h et 14h-18h

CAMP'ATLANTIQUE

12 campings 3, 4 et 5 étoiles et un village vacances implantés dans des lieux touristiques d'exception : la Loire-Atlantique, la Vendée, l'Ile de Ré, l'Ile d'Oléron, la Dordogne, les Landes, le Roussillon et l'Île-de-France. Animations et services garantis d'avril à septembre*.

SPORTEN

Word actief tijdens de vakantie

Maak gebruik van hoogwaardige voorzieningen die geopend zijn van april t/m september. Wij bieden u een ruime keuze om ook tijdens uw vakantie aan uw conditie te werken.

U kunt met het hele gezin of met vrienden op elk moment van de dag terecht op het multisportterrein voor voetbal-, basketbal- of handbaltoernooien. Dé gelegenheid voor het maken van nieuwe vrienden en het delen van nieuwe ervaringen.

Het jeu-de-boulesterrein staat garant voor gezelligheid en leuke momenten met uw medevakantiegangers. Ook staan er pingpongtafels tot uw beschikking.

Uw kinderen zullen gek zijn van het speelterrein, dankzij de diverse toestellen die speciaal voor hen ontworpen zijn, zoals het klimtouw, de zandbak, de wip, de trampoline, behendigheidsspelen en uiteraard het luchtkussen voor de vreugde van iedereen. Het is de ideale plek om vriendjes te maken en plezier te hebben.