Mon compte
+33 (0)2 51 20 41 94 Service réservations du lundi au vendredi 9h-13h et 14h-18h

CAMP'ATLANTIQUE

12 campings 3, 4 et 5 étoiles et un village vacances implantés dans des lieux touristiques d'exception : la Loire-Atlantique, la Vendée, l'Ile de Ré, l'Ile d'Oléron, la Dordogne, les Landes, le Roussillon et l'Île-de-France. Animations et services garantis d'avril à septembre*.

AVONDEN

Karaokeavonden, lachen, dansen op het programma staan.

Na een dag rijk aan emoties nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze disco- en karaokeavonden, thema-avonden, dansavonden, en niet te vergeten de spelletjes rond borreltijd. Van april t/m september zullen onze animatieteams alles de kast halen om u te motiveren mee te doen aan de diverse activiteiten. Laat u meeslepen door de sfeer op camping Le Petit Rocher in de Vendée; het is tenslotte vakantie.

Ook verzorgen entertainers van buitenaf regelmatig fantastische avondvullende programma’s (goochelspektakels, cabaretavonden, enz.). Geniet van een fijne avond als gezin of met vrienden, waar lachen en dansen voor zowel groot als klein op het programma staan.

Om de rust van al onze gasten, en met name die van de allerkleinsten, te garanderen, eindigt de animatie rond 23.00 uur. De batterijen moeten tenslotte opgeladen worden voor de volgende dag.